پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹

نماینده ولی فقیه در کردستان:

رزمایش مواسات و کمک های مومنانه همدلی کل ایرانیان را نشان داد

رزمایش مواسات و کمک های مومنانه همدلی کل ایرانیان را نشان داد

سنندج - نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: رزمایش مواسات و کمک های مومنانه که از سوی مقام معظم رهبری بر اجرای آن تاکید شده همدلی کل ایرانیان را در زمان بحران های مختلف نشان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی ظهر امروز سه شنبه در حاشیه طرح کمک مومنانه که به همت جمعیت هلال احمر کردستان اجرا شد، اظهار داشت: با توجه به شرایطی که به واسطه کرونا ویروس در کشور پیش آمد عده‌ای از مردم در رابطه با مسایل اقتصادی دچار مشکلات مختلفی شدند.

وی افزود: زمانی که این مشکلات پیش آمد کسانی که وضعیت مالی مناسبی داشتند خود را جای فقرا و نیازمندان گذاشتند و با این کار حرکتی زیبا بر اساس باور و وحدت مسلمانان ایران رقم خورد و همدلی ایرانیان را بار دیگر به همه نشان داد.

نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: در کردستان نیز کارهای بسیار خوبی صورت گرفت و در کنار نهادهای مختلف مانند سپاه, بسیج, کمیته امداد و دیگر نهادهای مردمی, هلال احمر نیز تا امروز بیش از پنج هزار بسته غذایی و ۱۸ هزار بسته بهداشتی را بین مردم نیازمند توزیع کرده است.

آیت الله حسینی شاهرودی یادآور شد: خوشبختانه سعی شده این کمک‌ها بین همه مردم نیازمند تقسیم و اینگونه کارها بسیار ارزشمند است.

وی بیان کرد: این کارها ریا نیست و باعث تشویق دیگر خیران می‌شود تا کمک‌های خیرخواهانه و مومنانه خود را انجام دهند و از مردم می‌خواهیم که با توجه به نیازی که دیده می‌شود این کمک‌ها را ادامه دهند.

کد خبر 4929566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha